top 5 anime
Pagina 1 din 1
top 5 anime
1.Spiral -acum nu mai pot numi totusi anime-ul meu favorit, nu mai sunt la fel de entuziasmata ca prima data cand vad un episod si cand aflu ca se va redifuza pe animax pentru a 5000 oara insa in viata mea nu am fost mai obsedata de un lucru >< ...in primul rand m-a invatat foarte multe lucruri, mi-a dat incredere in mine, incredere ce pana atunci nu o aveam...grafica e buna, personajele sunt interesante iar povestea este de-a dreptul uluitoare
2.Kiddy Grade -imi place ideea in sine, faptul ca se petrece undeva in viitor, vietile celor doua fete si e o poveste originala...
3.Paradise kiss -desi am alte anime-uri mai sus de acesta in topurile mele, sincer imi vine sa spun cam merita totul...poate fi si o poveste reala, una foarte interesanta ce merita mult mai mult de atat
4.Kaleido star -desi e un anime mai copilaresc oarecum te face sa vrei mai mult, sa-ti implinesti visurile si-ti contureaza increderea...
5.Death note -un anime de nota 10, foarte interesant, a atras de asemenea privirea multora...personajele sunt mai complexe iar grafica este excelenta
2.Kiddy Grade -imi place ideea in sine, faptul ca se petrece undeva in viitor, vietile celor doua fete si e o poveste originala...
3.Paradise kiss -desi am alte anime-uri mai sus de acesta in topurile mele, sincer imi vine sa spun cam merita totul...poate fi si o poveste reala, una foarte interesanta ce merita mult mai mult de atat
4.Kaleido star -desi e un anime mai copilaresc oarecum te face sa vrei mai mult, sa-ti implinesti visurile si-ti contureaza increderea...
5.Death note -un anime de nota 10, foarte interesant, a atras de asemenea privirea multora...personajele sunt mai complexe iar grafica este excelenta
Subiecte similare
» Anime-ul preferat
» Parere despre anime
» ce v-a enervat la acest anime?
» De ce va place acest anime?
» Ce anime-uri nu ati mai vrea sa maid ea pe animax?
» Parere despre anime
» ce v-a enervat la acest anime?
» De ce va place acest anime?
» Ce anime-uri nu ati mai vrea sa maid ea pe animax?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum