Anime Kawaii
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

top 5 anime

In jos

top 5 anime Empty top 5 anime

Mesaj Scris de Nyappy Mar Oct 14, 2008 9:39 pm

1.Spiral -acum nu mai pot numi totusi anime-ul meu favorit, nu mai sunt la fel de entuziasmata ca prima data cand vad un episod si cand aflu ca se va redifuza pe animax pentru a 5000 oara insa in viata mea nu am fost mai obsedata de un lucru >< ...in primul rand m-a invatat foarte multe lucruri, mi-a dat incredere in mine, incredere ce pana atunci nu o aveam...grafica e buna, personajele sunt interesante iar povestea este de-a dreptul uluitoare

2.Kiddy Grade -imi place ideea in sine, faptul ca se petrece undeva in viitor, vietile celor doua fete si e o poveste originala...

3.Paradise kiss -desi am alte anime-uri mai sus de acesta in topurile mele, sincer imi vine sa spun cam merita totul...poate fi si o poveste reala, una foarte interesanta ce merita mult mai mult de atat

4.Kaleido star -desi e un anime mai copilaresc oarecum te face sa vrei mai mult, sa-ti implinesti visurile si-ti contureaza increderea...

5.Death note -un anime de nota 10, foarte interesant, a atras de asemenea privirea multora...personajele sunt mai complexe iar grafica este excelenta
Nyappy
Nyappy
Admin

Numarul mesajelor : 138
Varsta : 30
Localizare : heaven
Warn :
top 5 anime Left_bar_bleue0 / 1000 / 100top 5 anime Right_bar_bleue

Data de inscriere : 05/08/2008

https://anime-kawaii.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus