Viata de vedeta - cand ai nevoie urgenta de neuroni ( parodie )
Pagina 1 din 1
Viata de vedeta - cand ai nevoie urgenta de neuroni ( parodie )
O mica parodie care sper sa va inveseleasca.
Capitolul I
O dimineata de Duminica
-Ce tampenie! urla o fata cu parul negru trantind un biet ceas de perete.
O alta fata , ca parul blond si cu o periuta de dinti in mana zise amuzata:
-Anabelle , e al 3-lea ceas pe care il faci praf saptamana asta!
-Nu imi pasa! Daca acest ceas nu stie ce e aia Duminica dimineata , atunci nu merita sa isi plimbe circuitele prin camera mea!
Fata blonda rase si pleca in baie scuturand din cap. Anabelle deschise fereastra lasand soarele sa isi trimita razele in camera in care era un dezastru total. Patura de un roz pal era trantita printr-un colt al camerei , ceasul – sau ce a mai ramas din el – era imprastiat pe podea , un telefon mobil zacea pe sub birou indicand nu mai putin de 23 de apeluri nepreluate si 5 mesaje necitite , pe birou era plin de foi cu melodii inventate de Anabelle , o chitara electrica de coloare neagra zacea trantita langa un sifonier cu usile larg deschise , lasand sa se vada ca in el nu s-a mai facut ordine de cateva luni , iar pe noptiera era un teanc de scrisori care aproape toate incepeau cu “Sunt cel/cea mai mare fan/fana a ta …” . Fata se indrepta spre sifonier si din ingrozitoarea harababura din interior reusi sa scoata o fusta si un tricou , apoi cobora grabita scarile pentru a ajunge in bucatarie.
-Neatza Belle! zise o fata ca parul negru si un ten putin creol.
-Neatza Em! raspunse Anabelle somnoroasa . Em? Cand ai ajuns?
-Am ajuns aseara. raspunse fata razand.
-Super…unde e micul dejun? Intreba Anabelle privin in jur .
Emily se ridica de la masa si scoase laptele si painea frantuzeasca din frigider.
-Aici! zise ea zambind.
-Danke verisoara! zambi Anabelle.
De sus se auzi o bufnitura si un strigat:
-f**k! Mi-am rupt o unghie!!!
-Mare lucru! se auzi o alta voce.
-Dar am dat 3549679 milioane de dolari pe manichiura asta! se auzi vocea de dinainte.
Anabelle ofta si striga:
-Fufelor haideti la micul dejun sau va rup toate unghiile!
Doua fete coborara scarile in fuga.
-Ce ai tu cu unghile mele? zise blonda tinandu-si un deget in sus. Vezi? Deja mi s-a rupt o unghie! Vezi , vezi veeezzzziiiii?
-Mai taci Will! i-o taie fata de langa ea care semana putin cu Anabelle.
"Cel putin Gwendaline e mai normala." gandea Emily amuzata.
Dupa micul dejun , fetele se relaxau in fata magnificului televizor , numai ca nici una nu se uita la el. Fiecare avea alta ocupatie. Will isi refacea minunata manichiura , Anabelle citea o revista , Emily scria un sms , iar Gwendaline isi citea mailurile .
-f**k! S-a terminat bateria la laptop! urla Gwen intr-un final cand Emily abia atipise , telefonul alunecndu-I din mana si cazand pe piciorul ei , trezind-o.
-Tin sa te informez , surioara ca nu ai mai incarcat bateria la bietul laptop de aproape o luna! zise Anabelle fara sa isi ridice capul din revista.
-Mda…mormai Gwen si il puse la incarcat.
Astept comm
Capitolul I
O dimineata de Duminica
-Ce tampenie! urla o fata cu parul negru trantind un biet ceas de perete.
O alta fata , ca parul blond si cu o periuta de dinti in mana zise amuzata:
-Anabelle , e al 3-lea ceas pe care il faci praf saptamana asta!
-Nu imi pasa! Daca acest ceas nu stie ce e aia Duminica dimineata , atunci nu merita sa isi plimbe circuitele prin camera mea!
Fata blonda rase si pleca in baie scuturand din cap. Anabelle deschise fereastra lasand soarele sa isi trimita razele in camera in care era un dezastru total. Patura de un roz pal era trantita printr-un colt al camerei , ceasul – sau ce a mai ramas din el – era imprastiat pe podea , un telefon mobil zacea pe sub birou indicand nu mai putin de 23 de apeluri nepreluate si 5 mesaje necitite , pe birou era plin de foi cu melodii inventate de Anabelle , o chitara electrica de coloare neagra zacea trantita langa un sifonier cu usile larg deschise , lasand sa se vada ca in el nu s-a mai facut ordine de cateva luni , iar pe noptiera era un teanc de scrisori care aproape toate incepeau cu “Sunt cel/cea mai mare fan/fana a ta …” . Fata se indrepta spre sifonier si din ingrozitoarea harababura din interior reusi sa scoata o fusta si un tricou , apoi cobora grabita scarile pentru a ajunge in bucatarie.
-Neatza Belle! zise o fata ca parul negru si un ten putin creol.
-Neatza Em! raspunse Anabelle somnoroasa . Em? Cand ai ajuns?
-Am ajuns aseara. raspunse fata razand.
-Super…unde e micul dejun? Intreba Anabelle privin in jur .
Emily se ridica de la masa si scoase laptele si painea frantuzeasca din frigider.
-Aici! zise ea zambind.
-Danke verisoara! zambi Anabelle.
De sus se auzi o bufnitura si un strigat:
-f**k! Mi-am rupt o unghie!!!
-Mare lucru! se auzi o alta voce.
-Dar am dat 3549679 milioane de dolari pe manichiura asta! se auzi vocea de dinainte.
Anabelle ofta si striga:
-Fufelor haideti la micul dejun sau va rup toate unghiile!
Doua fete coborara scarile in fuga.
-Ce ai tu cu unghile mele? zise blonda tinandu-si un deget in sus. Vezi? Deja mi s-a rupt o unghie! Vezi , vezi veeezzzziiiii?
-Mai taci Will! i-o taie fata de langa ea care semana putin cu Anabelle.
"Cel putin Gwendaline e mai normala." gandea Emily amuzata.
Dupa micul dejun , fetele se relaxau in fata magnificului televizor , numai ca nici una nu se uita la el. Fiecare avea alta ocupatie. Will isi refacea minunata manichiura , Anabelle citea o revista , Emily scria un sms , iar Gwendaline isi citea mailurile .
-f**k! S-a terminat bateria la laptop! urla Gwen intr-un final cand Emily abia atipise , telefonul alunecndu-I din mana si cazand pe piciorul ei , trezind-o.
-Tin sa te informez , surioara ca nu ai mai incarcat bateria la bietul laptop de aproape o luna! zise Anabelle fara sa isi ridice capul din revista.
-Mda…mormai Gwen si il puse la incarcat.
Astept comm
Anabelle Black- Numarul mesajelor : 7
Localizare : Casa Cumplita nr 12
Warn :
Data de inscriere : 05/08/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum