Anime Kawaii
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Pe cine preferati dintre Amelia si Lina?

5 participan?i

In jos

Pe cine alegeti?

Pe cine preferati dintre Amelia si Lina? I_vote_lcap100%Pe cine preferati dintre Amelia si Lina? I_vote_rcap 100% 
[ 5 ]
Pe cine preferati dintre Amelia si Lina? I_vote_lcap0%Pe cine preferati dintre Amelia si Lina? I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]

Total voturi : 5

Pe cine preferati dintre Amelia si Lina? Empty Pe cine preferati dintre Amelia si Lina?

Mesaj Scris de Cyndi Mier Aug 06, 2008 1:44 pm

Eu o aleg pe Lina e mult mai descurcareata iese destul de greu din bucluc dar iese stie sa foloseasca bine vrajile si e foarte indrazneata...Imi place comportamentul sau chiar daca uneori este mai apucata(mai ales la mancare Ei pe cine alegeti?
Cyndi
Cyndi

Numarul mesajelor : 36
Varsta : 30
Localizare : Tokyo
Warn :
Pe cine preferati dintre Amelia si Lina? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Pe cine preferati dintre Amelia si Lina? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 06/08/2008

http://anime-love-anime.forumgratuit.ro

Sus In jos

Pe cine preferati dintre Amelia si Lina? Empty Re: Pe cine preferati dintre Amelia si Lina?

Mesaj Scris de Nyappy Mier Aug 06, 2008 8:45 pm

Si eu tot pe Lina pentru ca mananca mult, cu ea nu te plictisesti, e super draguta si puternic.Imi place si Amelia pentru ca tine cu dreptatea dar pentru mine e mai sus Lina Razz
Nyappy
Nyappy
Admin

Numarul mesajelor : 138
Varsta : 30
Localizare : heaven
Warn :
Pe cine preferati dintre Amelia si Lina? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Pe cine preferati dintre Amelia si Lina? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 05/08/2008

https://anime-kawaii.forumgratuit.ro

Sus In jos

Pe cine preferati dintre Amelia si Lina? Empty Re: Pe cine preferati dintre Amelia si Lina?

Mesaj Scris de Zoey Joi Aug 07, 2008 12:41 am

Si eu O preferer pe Lina e mai draguta mai descurcareata,mai amuzanta si mai buna in orice decat Amelia.
Zoey
Zoey

Numarul mesajelor : 48
Varsta : 29
Localizare : Oradea
Warn :

Sus In jos

Mesaj Scris de Mayumi Joi Aug 07, 2008 7:21 am

Lol, Si eu o prefer tot pe Lina pentru ca este foarte amuzanta Laughing Amelia e mult prea copilaroasa si uneori e si enervanta Mad
Mayumi
Mayumi

Numarul mesajelor : 24
Warn :

Sus In jos

Mesaj Scris de Lina Inverse Vin Aug 08, 2008 11:44 am

Pey cred ca se stia dinainte pe cine aleg.. geek Mie imi place mai mult de Lina,e mult mai nebunatica,desi defecatu ei e ca intra mereu in porbleme.Lina este cu mult mai puternica ca Amelia si imi place pentru ca e foarte nebunatica..ca mine.
Lina Inverse
Lina Inverse

Numarul mesajelor : 3
Warn :

Data de inscriere : 08/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum