Nelamuriri
4 participan?i
Pagina 1 din 1
Re: Nelamuriri
as avea eu o nelamurire
De ce numeste Anime Halloween? e cam neinspirat sincer si fara suparare
Dar halloweenul e o data pe ani macar ar fi trebuit sa-l fi infiintat de halloween
astept raspunsul vostru
De ce numeste Anime Halloween? e cam neinspirat sincer si fara suparare
Dar halloweenul e o data pe ani macar ar fi trebuit sa-l fi infiintat de halloween
astept raspunsul vostru
In Love- Numarul mesajelor : 10
Warn :
Data de inscriere : 07/08/2008
Daca ti se pare atat de neinspirat de ce te-ai mai inscris?
Mie una imi place, normal, eu am facut forumul
M-am saturat de toate link-urile de genul anime cool, chestii dintr-astea, trebuia ceva mai neintalnit in domeniu de forum ca si look
Mie una imi place, normal, eu am facut forumul
M-am saturat de toate link-urile de genul anime cool, chestii dintr-astea, trebuia ceva mai neintalnit in domeniu de forum ca si look
m-am inscris pentru ca vroiam sa stiu de ce ser numeste asa
Hmmm, ai incercat ceva nemaintalnit dar a iesit ceva aiurea :\ Macar ai putea sa selectezi animeuri cu monstri ca sa fie mai frumos. ce legatura ar avea gravitation cu halloween? Inteleg ca acel gay are urechi si coada, dar totusi. Iti recomand sa pui un anumit gen de animeuri altfel forumul pare facut cam la caterinca :\
Hmmm, ai incercat ceva nemaintalnit dar a iesit ceva aiurea :\ Macar ai putea sa selectezi animeuri cu monstri ca sa fie mai frumos. ce legatura ar avea gravitation cu halloween? Inteleg ca acel gay are urechi si coada, dar totusi. Iti recomand sa pui un anumit gen de animeuri altfel forumul pare facut cam la caterinca :\
Warn :
Keit a scris:Parerea ta....no comment, nu vreau sa ma bag in problema pentru ca asi cam sari calul
cred ca de fapt nu stii cum sa ma contrazici ^^
Warn :
Stiu destul de bine, nu-t fa griji, doar ca n-am chef sa stau si sa ma cert.Sunt pareri si pareri.In Love a scris:Keit a scris:Parerea ta....no comment, nu vreau sa ma bag in problema pentru ca asi cam sari calul
cred ca de fapt nu stii cum sa ma contrazici ^^
Eu am o mica nelamurire.....acolo la forumul "Cafenea" avem voie sa deschidem si un topic anume ,cu link-uri?
Cyndi a scris:Eu am o mica nelamurire.....acolo la forumul "Cafenea" avem voie sa deschidem si un topic anume ,cu link-uri?
8.Nu aveti voie sa faceti reclama!
Ok...am citit regulile exact cand am intrat pe forum...dar am uitat de regula nr.8 acum chiar sunt lamurita merci de lamurire Keit
Nu-i nimic...exista profil si acolo aveti un spatiu pentru link-uri deci nu sunteti chiar 'izolati'
In love,,,,tu te-ai cam abatut de la subiectul NELAMURIRI,ai inceput sa dai si cateva sugestii,ei bine din cate stiu eu exista un topic si pentru sugestii,dute si posteaza acolo si poate adminului o sai placa ideea ta ^_^ iar acum sa terminam cu off topic daca aveti nelamuriri postati aici daca nu cautati locul potrivit pentru ce vreti sa ziceti.
Lucy- Numarul mesajelor : 14
Warn :
Data de inscriere : 05/08/2008
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum