Japonia....?
5 participan?i
Anime Kawaii :: Diverse :: ::.Japonia::.
Pagina 1 din 1
Japonia....?
Mie imi palce foarte mult aceasta tara, a devenit una dintre preferatele mele ^_^
Imi plac mult kimonourile (nu stiu daca am scris bine), traditia, absolut tot.
Mi-ar place mult sa o vizitez!!
Imi plac mult kimonourile (nu stiu daca am scris bine), traditia, absolut tot.
Mi-ar place mult sa o vizitez!!
Re: Japonia....?
Si mie imi place foooarte mult acesta tara....parca mai mult decat Romania ~~" imi plac traditiile ; cultura mai ales ca,cultura japoneza e axata pe orez...la fel si kimonourile( la nebunie imi plac) apoi si festivalele de asemenea..si ca are o zi nationala...in trecut era numita"Sarbatoarea Copiilor" care era pe data de 5 mai...dar in anul 1984(parca) a fost transformata in "Ziua Nationala" mi-as dori sa o vizitez cat mai repede nu la anul ~~"
Ultima editare efectuata de catre Cyndi in Vin Aug 08, 2008 12:55 pm, editata de 1 ori
E printre preferatele mele [Mexic siJaponia]acolo vreau sa ajung imi place pentru ca e tara animuerilor si iimi plac si mie kimonourile Keit.Dar pacat ca limba lor e cam grea
Zoey- Numarul mesajelor : 48
Varsta : 29
Localizare : Oradea
Warn :
Data de inscriere : 06/08/2008
Eiiii si tu acum! Tu ce ai vrea? Sa bati din plame si sa o stii la perfectie? E imposibil dar daca iti place cu adevarat Japonia pune mana pe o carte si invata!!! Eu una asa fac
Zoey a scris:E printre preferatele mele [Mexic siJaponia]acolo vreau sa ajung imi place pentru ca e tara animuerilor si iimi plac si mie kimonourile Keit.Dar pacat ca limba lor e cam grea
limba nu e deloc grea sa sti!eu am inceput sa o invat de acum un an dar nu prea am avut timp de ea din cauza scolii.poate scrierea e grea da cuvintele au fost traduse si in literele noastre
Kllama- Numarul mesajelor : 8
Warn :
Data de inscriere : 23/06/2010
Anime Kawaii :: Diverse :: ::.Japonia::.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum