Kurama vs. Hiei
3 participan?i
Pagina 1 din 1
Kurama vs. Hiei
Kurama vs. Hiei
Pe cine ati alege dintre ei? eu ceva normal il aleg pe Kurama mereu e favoritul meu...e politicos; tine la maicasa si la prieteni ;nu abandoneaza niciodata nimic plus ca arata super bine la aspectul fizic....ma rog chiar daca se lasa uneori pacalit de bunatate....si din cauza asta putea sa moara... si imi place ca poate controla plantele in special trandafirii.... la fel cand se transforma in Youko...Am deschis un mic sondaj... Eu am votat se stie cu cine....
Re: Kurama vs. Hiei
Aaa...frumoasa exprimare...maicasa XD...Cyndi a scris:tine la maicasa si la prieteni
Crede-ma, aici am inteles pubertatema rog chiar daca se lasa uneori pacalit de bunatate....
Ooof, deci eu pur si simplu, m-am saturat de Kurama Daca mai aud ca pe-aici mai exista cineva care-l iubeste, zau ca fac infarct XD Pur si simplu, imi placea prea mult de el dar acum...BOOOOOOOOOOM a explodat dovleacul XD...si nu prea imi mai place de Kurama imi place de Hiei..au inceput sa-mi placa personajele reci
So... nu mai am nimic de spus >.<
Mayumi- Numarul mesajelor : 24
Warn :
Data de inscriere : 06/08/2008
Re: Kurama vs. Hiei
Kurama
Pentru ca e destept, bun cu oamenii, desi devine un defect uneori, tine indr-adevar la parinti, la prieteni.Imi place si Hiei dar ar cam fi pe locul 6 in topurile mele ^_^''
Pentru ca e destept, bun cu oamenii, desi devine un defect uneori, tine indr-adevar la parinti, la prieteni.Imi place si Hiei dar ar cam fi pe locul 6 in topurile mele ^_^''
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum