Care emoticon ti se potriveste cel mai bine?
3 participan?i
Anime Kawaii :: Diverse :: ::.Cafenea::.
Pagina 1 din 1
Care emoticon ti se potriveste cel mai bine?
Este un test interesant. Raspunsul va fi emoticonul care ti se potriveste cel mai bine.
--> http://prieteni.ro/tentatii/teste/test-Care_emoticon_ti_se_potriveste_cel_mai_bine-186.html
Raspunsul il veti primi prin email.
Emoticonul cel mai potrivit pentru tine este "". De ce? Pai cum de ce? Pentru ca esti amuzant/a indiferent de situatie. Oamenii iau viata prea in serios, insa tu gasesti ceva amuzant in absolut tot. Plus ca oamenii se simt intotdeauna bine in preajma ta.
Veti posta si rezultatul
--> http://prieteni.ro/tentatii/teste/test-Care_emoticon_ti_se_potriveste_cel_mai_bine-186.html
Raspunsul il veti primi prin email.
Emoticonul cel mai potrivit pentru tine este "". De ce? Pai cum de ce? Pentru ca esti amuzant/a indiferent de situatie. Oamenii iau viata prea in serios, insa tu gasesti ceva amuzant in absolut tot. Plus ca oamenii se simt intotdeauna bine in preajma ta.
Veti posta si rezultatul
Zoey- Numarul mesajelor : 48
Varsta : 29
Localizare : Oradea
Warn :
Data de inscriere : 06/08/2008
Re: Care emoticon ti se potriveste cel mai bine?
Mi-a iesit la fel ca tine
Mi-a iesit la fel ca tine
Re: Care emoticon ti se potriveste cel mai bine?
preferatul meu
preferatul meu
Amy- Numarul mesajelor : 15
Varsta : 29
Warn :
Data de inscriere : 28/10/2008
Anime Kawaii :: Diverse :: ::.Cafenea::.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum