Test:cum te vadceilalti?
5 participan?i
Anime Kawaii :: Diverse :: ::.Cafenea::.
Pagina 1 din 1
Test:cum te vadceilalti?
am sa trec direct la subiect...link-ul:
http://www.funtastic.ro/teste/personalitate/test.php?id=28
Mi-e mi-a iesit:
Ceilalti te vad ca o persoana spirituala, activa, incintatoare, amuzanta, practica si in general mereu interesanta; cineva care este permanent in centrul atentiei, dar suficient de echilibrat(a) ca sa nu i se suie la cap. Marea majoritate te considera de treaba, atent(a) si intelegator(oare), genul de om care e mereu gata sa-i ajute si sa-i incurajeze. Atentie insa; risti sa fii considerat(a) un om "prost de bun". Unii iau de-a gata amabilitatea ta si cred ca isi pot permite orice.
Mi-ar placea sa fiu apreciata in modul asta, nu ca nu asi fi...dar nu e fix la fel
http://www.funtastic.ro/teste/personalitate/test.php?id=28
Mi-e mi-a iesit:
Ceilalti te vad ca o persoana spirituala, activa, incintatoare, amuzanta, practica si in general mereu interesanta; cineva care este permanent in centrul atentiei, dar suficient de echilibrat(a) ca sa nu i se suie la cap. Marea majoritate te considera de treaba, atent(a) si intelegator(oare), genul de om care e mereu gata sa-i ajute si sa-i incurajeze. Atentie insa; risti sa fii considerat(a) un om "prost de bun". Unii iau de-a gata amabilitatea ta si cred ca isi pot permite orice.
Mi-ar placea sa fiu apreciata in modul asta, nu ca nu asi fi...dar nu e fix la fel
Re: Test:cum te vadceilalti?
Sti ca mia iesit lafel ca tie?
Lam facu tde 2 ori si tot lafel
Lam facu tde 2 ori si tot lafel
Zoey- Numarul mesajelor : 48
Varsta : 29
Localizare : Oradea
Warn :
Data de inscriere : 06/08/2008
Ceilalti te vad ca o persoana rationala, atenta, prudenta si practica. Sint cu totii de acord ca esti inteligent(a), talentat(a), insa modest(a). Poate ca nu esti genul care sa-si faca prieteni prea repede, insa toti isi dau seama ca esti foarte loial prietenilor pe care ti-i faci si ca te astepti la te poti baza pe acelasi gen de loialitate din partea lor. Cei care te cunosc bine stiu ca e foarte greu sa-ti pierzi increderea intr-un prieten, dar si ca va fi la fel de greu sa te mai increzi in cineva care ti-a inselat-o. Atentie insa; mentii un profil relativ scazut si citeodata cei din jur tind sa te treaca cu vederea. Incearca sa te impui in situatiile care conteaza pentru tine.
Mi-a iesit altfel~_~ ...E cam adevarat
Mi-a iesit altfel~_~ ...E cam adevarat
Mayumi- Numarul mesajelor : 24
Warn :
Data de inscriere : 06/08/2008
Ceilalti te vad ca o persoana rationala, atenta, prudenta si practica. Sint cu totii de acord ca esti inteligent(a), talentat(a), insa modest(a). Poate ca nu esti genul care sa-si faca prieteni prea repede, insa toti isi dau seama ca esti foarte loial prietenilor pe care ti-i faci si ca te astepti la te poti baza pe acelasi gen de loialitate din partea lor. Cei care te cunosc bine stiu ca e foarte greu sa-ti pierzi increderea intr-un prieten, dar si ca va fi la fel de greu sa te mai increzi in cineva care ti-a inselat-o. Atentie insa; mentii un profil relativ scazut si citeodata cei din jur tind sa te treaca cu vederea. Incearca sa te impui in situatiile care conteaza pentru tine. Si mie ca si lui Maymi mi-a iesit...tura trecuta era altfel....
Ceilalti te vad ca o persoana rationala, atenta, prudenta si practica. Sint cu totii de acord ca esti inteligent(a), talentat(a), insa modest(a). Poate ca nu esti genul care sa-si faca prieteni prea repede, insa toti isi dau seama ca esti foarte loial prietenilor pe care ti-i faci si ca te astepti la te poti baza pe acelasi gen de loialitate din partea lor. Cei care te cunosc bine stiu ca e foarte greu sa-ti pierzi increderea intr-un prieten, dar si ca va fi la fel de greu sa te mai increzi in cineva care ti-a inselat-o. Atentie insa; mentii un profil relativ scazut si citeodata cei din jur tind sa te treaca cu vederea. Incearca sa te impui in situatiile care conteaza pentru tine.
asta mia iesit si ma exprima total
mia iesit la fel ca mayumi si cyndi
asta mia iesit si ma exprima total
mia iesit la fel ca mayumi si cyndi
Anime Kawaii :: Diverse :: ::.Cafenea::.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum