Anime Kawaii
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Test:cum te vadceilalti?

5 participan?i

In jos

Test:cum te vadceilalti? Empty Test:cum te vadceilalti?

Mesaj Scris de Nyappy Joi Aug 07, 2008 1:36 am

am sa trec direct la subiect...link-ul:
http://www.funtastic.ro/teste/personalitate/test.php?id=28

Mi-e mi-a iesit:
Ceilalti te vad ca o persoana spirituala, activa, incintatoare, amuzanta, practica si in general mereu interesanta; cineva care este permanent in centrul atentiei, dar suficient de echilibrat(a) ca sa nu i se suie la cap. Marea majoritate te considera de treaba, atent(a) si intelegator(oare), genul de om care e mereu gata sa-i ajute si sa-i incurajeze. Atentie insa; risti sa fii considerat(a) un om "prost de bun". Unii iau de-a gata amabilitatea ta si cred ca isi pot permite orice.

Mi-ar placea sa fiu apreciata in modul asta, nu ca nu asi fi...dar nu e fix la fel
Nyappy
Nyappy
Admin

Numarul mesajelor : 138
Varsta : 30
Localizare : heaven
Warn :
Test:cum te vadceilalti? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Test:cum te vadceilalti? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 05/08/2008

https://anime-kawaii.forumgratuit.ro

Sus In jos

Test:cum te vadceilalti? Empty Re: Test:cum te vadceilalti?

Mesaj Scris de Zoey Joi Aug 07, 2008 10:08 pm

Sti ca mia iesit lafel ca tie?
Ceilalti te vad ca o persoana spirituala, activa, incintatoare, amuzanta, practica si in general mereu interesanta; cineva care este permanent in centrul atentiei, dar suficient de echilibrat(a) ca sa nu i se suie la cap. Marea majoritate te considera de treaba, atent(a) si intelegator(oare), genul de om care e mereu gata sa-i ajute si sa-i incurajeze. Atentie insa; risti sa fii considerat(a) un om "prost de bun". Unii iau de-a gata amabilitatea ta si cred ca isi pot permite orice.
Lam facu tde 2 ori si tot lafel Rolling Eyes
Zoey
Zoey

Numarul mesajelor : 48
Varsta : 29
Localizare : Oradea
Warn :
Test:cum te vadceilalti? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Test:cum te vadceilalti? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 06/08/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Mayumi Joi Aug 07, 2008 10:11 pm

Ceilalti te vad ca o persoana rationala, atenta, prudenta si practica. Sint cu totii de acord ca esti inteligent(a), talentat(a), insa modest(a). Poate ca nu esti genul care sa-si faca prieteni prea repede, insa toti isi dau seama ca esti foarte loial prietenilor pe care ti-i faci si ca te astepti la te poti baza pe acelasi gen de loialitate din partea lor. Cei care te cunosc bine stiu ca e foarte greu sa-ti pierzi increderea intr-un prieten, dar si ca va fi la fel de greu sa te mai increzi in cineva care ti-a inselat-o. Atentie insa; mentii un profil relativ scazut si citeodata cei din jur tind sa te treaca cu vederea. Incearca sa te impui in situatiile care conteaza pentru tine.

Mi-a iesit altfel~_~ ...E cam adevarat Shocked pale
Mayumi
Mayumi

Numarul mesajelor : 24
Warn :

Sus In jos

Mesaj Scris de Cyndi Vin Aug 08, 2008 1:01 pm

Ceilalti te vad ca o persoana rationala, atenta, prudenta si practica. Sint cu totii de acord ca esti inteligent(a), talentat(a), insa modest(a). Poate ca nu esti genul care sa-si faca prieteni prea repede, insa toti isi dau seama ca esti foarte loial prietenilor pe care ti-i faci si ca te astepti la te poti baza pe acelasi gen de loialitate din partea lor. Cei care te cunosc bine stiu ca e foarte greu sa-ti pierzi increderea intr-un prieten, dar si ca va fi la fel de greu sa te mai increzi in cineva care ti-a inselat-o. Atentie insa; mentii un profil relativ scazut si citeodata cei din jur tind sa te treaca cu vederea. Incearca sa te impui in situatiile care conteaza pentru tine. Si mie ca si lui Maymi mi-a iesit...tura trecuta era altfel....
Neutral
Cyndi
Cyndi

Numarul mesajelor : 36
Varsta : 30
Localizare : Tokyo
Warn :

http://anime-love-anime.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de ebina midori Mar Aug 26, 2008 10:43 am

Ceilalti te vad ca o persoana rationala, atenta, prudenta si practica. Sint cu totii de acord ca esti inteligent(a), talentat(a), insa modest(a). Poate ca nu esti genul care sa-si faca prieteni prea repede, insa toti isi dau seama ca esti foarte loial prietenilor pe care ti-i faci si ca te astepti la te poti baza pe acelasi gen de loialitate din partea lor. Cei care te cunosc bine stiu ca e foarte greu sa-ti pierzi increderea intr-un prieten, dar si ca va fi la fel de greu sa te mai increzi in cineva care ti-a inselat-o. Atentie insa; mentii un profil relativ scazut si citeodata cei din jur tind sa te treaca cu vederea. Incearca sa te impui in situatiile care conteaza pentru tine.

asta mia iesit si ma exprima total Very Happy Razz lol!

mia iesit la fel ca mayumi si cyndi
ebina midori
ebina midori

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 29
Localizare : behind u^_^
Warn :

http://anime-fans.gratuitosforos.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum