Anime Kawaii
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Test:Stiti sa luptati cu inhibitiile dumneavoastra?

4 participan?i

In jos

Test:Stiti sa luptati cu inhibitiile dumneavoastra? Empty Test:Stiti sa luptati cu inhibitiile dumneavoastra?

Mesaj Scris de Nyappy Joi Aug 07, 2008 1:37 am

http://romonline.ro/test5.htm
O sa va apra un mesaj ca la eroare
eu am 13 puncte XD

Stit sa luptati cu inhibitiile, dar acestea din cand in cand va afecteaza viata osciala.Din cauza unor emotii vi s-a intamplat sa fiti pus in situatii penibile.Din fericire aceste situatii nu sunt multe

Sper ca il veti completa cu drag si nu va va iesi puncatjul meu ~~"
Nyappy
Nyappy
Admin

Numarul mesajelor : 138
Varsta : 30
Localizare : heaven
Warn :
Test:Stiti sa luptati cu inhibitiile dumneavoastra? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Test:Stiti sa luptati cu inhibitiile dumneavoastra? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 05/08/2008

https://anime-kawaii.forumgratuit.ro

Sus In jos

Test:Stiti sa luptati cu inhibitiile dumneavoastra? Empty Re: Test:Stiti sa luptati cu inhibitiile dumneavoastra?

Mesaj Scris de Zoey Joi Aug 07, 2008 9:59 pm

am 1 punct Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed e de bine sau de rau?
Zoey
Zoey

Numarul mesajelor : 48
Varsta : 29
Localizare : Oradea
Warn :
Test:Stiti sa luptati cu inhibitiile dumneavoastra? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Test:Stiti sa luptati cu inhibitiile dumneavoastra? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 06/08/2008

Sus In jos

Test:Stiti sa luptati cu inhibitiile dumneavoastra? Empty Re: Test:Stiti sa luptati cu inhibitiile dumneavoastra?

Mesaj Scris de Mayumi Joi Aug 07, 2008 10:09 pm

Ati totalizat 21 puncte

Sunteti un om activ, care stie sa treaca peste greutati, niciodata nu lasati ca inhibitiile sa va abata de la telurile pe care vi le-ati propus, va adaptati cu usurinta oricarei situatii

Sigur XD cum spui tu...
Mayumi
Mayumi

Numarul mesajelor : 24
Warn :

Sus In jos

Mesaj Scris de ebina midori Mar Aug 26, 2008 12:37 pm

yo am 6 puncte Crying or Very sad Evil or Very Mad Neutral No Test:Stiti sa luptati cu inhibitiile dumneavoastra? 262940
ebina midori
ebina midori

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 29
Localizare : behind u^_^
Warn :

http://anime-fans.gratuitosforos.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum